Obiščite nas

Najdete nas v poslovni stavbi 'Elmark' na Mariborski cesti 67 v Celju. Veselimo se Vašega obiska!

Poslovni objekt 'Elmark'
Naslov:
Elmark - Dejan Kovač s.p.
Mariborska c. 67
SI-3000 Celje

Telefon:
+386 51 630 430

Zemljevid

locate us
ZAPRI

GPS sledenje vozil

V podjetju Elmark dopolnjujemo svojo ponudbo z blagovno znamko PosiTreX

Positrex je napreden sistem za sledenje, nadzor in varnost vozil oz. drugih premikajočih ali statičnih objektov preko interneta. Sistem deluje s pomočjo LEVEL komunikacijskih enot (GSM/GPS), ki lahko nadzirajo lokacijo, hitrost, napajanje, ter druge vhodno/izhodne signale. Zajeti podatki so shranjeni v pomnilniku naprave in poslani s pomočjo GPRS povezave na glavni strežnik za nadzor. V primeru roaminga lahko podatke po želji prenesemo tudi ko prispemo v doseg domačega GSM omrežje ali po prejemu ukaznega SMS sporočila.

GPS sledenje vozil Positrex

Delovanje sistema Positrex

Po prijavi v nadzorni sistem na internetnem naslovu www.positrex.si lahko dobi uporabnik vse informacije o vozilu ali drugem nadzorovanem objektu v sistemu. Glavne prednosti takšnega sistema so nenehne nadgradnje z izpoljšanimi različicamo, posodobitve kart, varnostno shranjevanje (backup) podatkov ter nenehno 24-urno nadzorovanje z zelo nizkimi stroški.

Vsi prenosi podatkov do končnega uporabnika so varni in kodirani. Komunikacija med komunikacijsko enoto in zbirnim centrom so zaščitene z 128 bitnim kodirnim ključem. Pri pregledu podatkov iz Posiflex strežnika je uporabljen SSL prenos.

GPS sledenje vozil Positrex - shema delovanja
GPS sledenje vozil Positrex - programska oprema
GPS sledenje vozil Positrex - programska oprema