Obiščite nas

Najdete nas v poslovni stavbi 'Elmark' na Mariborski cesti 67 v Celju. Veselimo se Vašega obiska!

Poslovni objekt 'Elmark'
Naslov:
Elmark - Dejan Kovač s.p.
Mariborska c. 67
SI-3000 Celje

Telefon:
+386 51 630 430

Zemljevid

locate us
ZAPRI

Biometrični čitalniki

Kot prodajno novost Vam predstavljamo blagovno znamko ekey®, ki v svetu velja kot "standard" za biometrično avtentifikacijo v internetu in na področju fizične in logične kontrole dostopa.

Podjetje Elmark je pooblaščeni prodajalec sistemov ekey®. Obenem za vse sisteme poleg samega svetovanja uredimo tudi strokovno montažo.

Biometrični čitalniki eKey

O podjetju ekey® biometric systems

Človek je del številnih elektronskih procesov. ekey® biometric system sprejema izziv in prihodnost ureja varneje in udobneje. Skupaj z našimi kupci postavljamo človeka v središče. Njegova individualnost je zaščitena kljub vse bolj omreženemu okolju. TOCA rešitve so enostavne, varne in udobne.

ekey® biometric systems – s prstom kot ključem do uspeha

ekey® nudi s svojim edinstvenim izdelkom TOCA udobno in varno alternativo ključem, geslom, dostopnim kodam in podobno. V zelo kratkem času je ekey postal nesporno vodilno podjetje na področju biometrije, pa ne le v Avstriji, temveč po celem svetu. Poleg bank, elektro podjetij, varnostnih in IT družb, spadajo med pomembne in zadovoljne partnerje tudi proizvajalci vrat in končni uporabniki teh izdelkov. Visoko motivirani sodelavci, raziskave in stalen razvoj na področju čitalnikov prstnih odtisov in predvsem vera v izdelek, so poroki za strmo rast podjetja.

Pri ekey® posvečamo največ pozornosti visoki varnosti z uporabo biometrije. Ukradeni ključi, kartice, pozabljena gesla in kode, so stvar preteklosti. To pomeni, da je zgubljanje, kraja, pozabljanje ali potvarjanje nemogoče oz. izredno težko. Dostop s prstnim odtisom si lahko omogočimo pri vratih, ključavnicah, PC-jih, notesnikih, terminalih in omrežjih. TOCA je brez dvoma PRAVA rešitev prihodnosti zasebnikov in podjetij.

Biometrični čitalniki eKey

Vizija

Danes za vstop v sisteme ali objekte uporabljamo ključe, gesla, kartice in kode. Že jutri bomo povsod polagali prst na čitalnike, kar nam bo omogočilo fizičen ali virtualen dostop in s tem potrjevalo bančne in druge transakcije. Biometrija bo v vsakem gospodinjstvu ali podjetju pomenila varnejše in enostavnejše življenje.

ekey® postavlja standarde

ekey® zaradi svoje vodilne vloge na področju biometrijske tehnologije postavlja svetovne standarde pri avtentifikaciji na medmrežju. Z našimi strankami in partnerji nam je uspelo utreti pot splošni biometrični avtentifikaciji. Z inovacijami nam uspeva ustvariti osnovo, na kateri lahko ponudimo našim kupcem optimalne celostne rešitve, ki jih stalno nadgrajujemo. ekey bistveno prispeva k uporabi biometrije kot vodilne metode na področju avtentifikacije. Naš položaj na trgu in naše poslovne usmeritve nas umeščajo med najzanimivejše delodajalce in pri naših kupcih med zaželjene poslovne partnerje.